woensdag 19 april 2017

Nieuws van ACE hondjes Huggo en Queso

Hallokes iedereen
We zijn net terug van een schitterende paasvakantie in Zeebrugge. Alle dagen stralende zon. Ook in ons hartje een stralende zon. Want zoals het stilaan een gewoonte is geworden, kwam de fostermama van Queso, Tanya, ons bezoeken. Het werd een blij weerzien van Queso met Tanya en haar mama. Het was geleden van in september, op de SHIN dag in Zoersel.  Veel te lang dus. 

Voor Huggo (de Bodeguero) was het zijn eerste ontmoeting met Tanya. Hij is nu vier maanden bij ons. Maar hij zag meteen dat Tanya zo’n lieve schat is. Er is dan ook een sprekende gelijkenis tussen beiden: allebei een probleem met de rechter arm (voorpoot). 
 Kijk maar. Dat schept een grote band nietwaar?

Tanya had voor een schitterend cadeau gezorgd: een reuzemand snoep en speeltjes. Voor elk wat wils: voor de snoepkontjes en de speelvogels. Queso en Huggo waren zo blij. Queso ging op inspectie in de mand en Huggo stond er wat beteuterd op te kijken: “Is dit écht voor ons?”  
 Maar aangezien ze welopgevoed zijn (hihi, jullie moesten eens weten!) en hebben leren delen, delen ze ook dit geschenk héél graag met hondenzus Molly en hondenbroer Babel. 

 Behalve eten en spelen met al die speelgoedjes bleef er tijdens de vakantie toch ook nog tijd over om te wandelen in de duinen. Waarbij de baas door het bos de bomen soms niet meer zag. Een snuffeltje hier, een snuffeltje daar en baasje maar volgen. Al dat wild daar in die duinen. Dat moest toch oh zo nodig worden onderworpen aan een grondige inspectie door onze vier musketiers. 


En nadien was iedereen zoooooooo moe dat de zetel nog de enige optie was (geeuw): een flink siësta om te bekomen. 

Om nadien gezellig “vier op een rij” te spelen op de matjes.  

Topvakantie dus.
Lieve groetjes aan alle vrijwilligers van ACE.
Jean en Daniëlle, Queso en Huggo, Molly en Babel  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten