zondag 21 mei 2017

Toosje...

Waf! Hier met Toosje! 🐾

Ondertussen ben ik al meer dan een maand bij mijn nieuwe baasjes en ik dacht dat het wel eens tijd werd om van me te laten horen. 

De tijd gaat ook zo snel! Het lijkt alsof het van gisteren geleden is dat ik landde in Zaventem. Het eerste weekend verliep heel vlot! Het was paasweekend en ik mocht gelijk kennis maken met de hele familie. Ik voelde me overal direct thuis. 

Met mijn kindbaasjes klikt het super goed ❤️. Ik wijk geen seconde van hun zij. Als ze spelen hou ik ervan om mee te doen! Soms moet ik wel opletten dat ik dan niet té geweldig wordt. 

Ik had ook een super goede vriendin, Pebbles. Een dwergpincher. Helaas wordt ik verdrietig 😔 als ik hieraan denk. Ze is plots veel te vroeg van ons heen gegaan. Ik heb hiervoor even getreurd maar gelukkig deden de kids mij snel alles vergeten.

Als laatste wil ik nog even vertellen dat ik mij hier goed amuseer. Ik speel graag buiten in de tuin en ik doe niets liever dan mee op zwier gaan. Wanneer mijn baasjes mijn riem uithalen wordt ik helemaal zot🤣. Maar wanneer ze gaan werken zijn geniet ik ook hoor. Dan lig ik languit in de zetel te rusten, zodat ik weer helemaal in vorm ben als ze terug thuis komen. 

Voila ik ga jullie nu laten, de kids roepen mij! Waf waf xxx 🐾


PS: Hieronder nog wat foto's, dan kan je met je eigen ogen alles eens zien!













Geen opmerkingen:

Een reactie posten