donderdag 14 december 2017

George (ACE Paul)

Op 15 december 2017 (naar schatting van de ACE-dierenarts) wordt onze George 1 jaar. Dit leek ons een mooie gelegenheid om een stukje voor de ACE te schrijven en jullie te bedanken voor alle goede zorgen rondom de adoptie van George (voorheen Paul).
Toen we George voor het eerst op de ACE-site zagen staan waren we meteen verkocht, we waren nog geen eens op zoek naar een nieuwe hond, we hadden immers al een lieve hond, maar George kwam op ons pad. Samen met zijn zus Paulien en broer Paulus was het nestje over het hek van de refugio gezet. Wellicht was het nestje te laat geboren om op tijd als kerstcadeau verkocht te worden om het nest te mogen verlaten? We zullen er nooit achter komen, maar gelukkig heeft George er niets van opgelopen, hij is altijd erg nieuwsgierig geweest en gelukkig niet bang. Voor ons was en is hij in ieder geval het mooiste cadeau dat we maar konden wensen!
George is nu 7 maanden bij ons en we zouden geen dag zonder hem kunnen. Wat hadden we uit gekeken naar de dag dat hij op Schiphol aan zou komen. Het kon ons niet snel genoeg gaan en gelukkig verliep alles op rolletjes (net zoals de vorige adoptie van onze zeer geliefde Lizzie (ACE Mazurka,  december 2013)!) en  konden we George dankzij het terugvliegen van Rob al binnen enkele weken, in mei dit jaar, in onze armen sluiten! Alles was uitstekend geregeld door de ACE.
George is een voorbeeldig hondje gebleken, zo lief en zo aanhankelijk, maar kan zichzelf ook prima vermaken en kan goed even alleen. Samen met onze andere hond Lola is het dikke pret hier in huis en ze spelen wat af samen! Ze gaan graag samen naar de hei of nog liever naar het strand, lekker uitwaaien en ravotten.
Lieve ACE, we zijn zo ontzettend blij dat we George dankzij jullie in onze armen en harten mochten sluiten en willen jullie ontzettend bedanken voor alles goede zorgen!

Liefs familie Schut uit Huizen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten