zaterdag 9 december 2017

Leah (ace paulien)

Zaterdag 20 mei 2017 gingen ik en mijn vriend licht gespannen richting Rotterdam airport om Leah (ace Paulien) op te halen. We werden daar heel leuk ontvangen, er werd informatie uitgewisseld en toen was het wachten op het vliegtuig. Er was wat vertraging, maar toen kwamen ze aan. Leah was samen met een ander hondje. Zodra de kooi openging rende ze eruit en kwam gelijk een aaitje halen. Toen we richting de auto wilde gaan vond ze het erg spannend worden en heeft mijn vriend haar het gebouw uitgedragen. Eenmaal buiten aan de riem liep ze vrolijk mee, zonder twijfel ging ze de auto in en ze heeft tijdens de rit heerlijk liggen slapen. Eenmaal thuis deed ze keurig in de tuin een plas en daarna hebben we lekker gespeeld.

Inmiddels ben je alweer bijna 7 maanden bij ons en niet meer weg te denken. Je bent nu zelf bijna een jaar en nog lekker aan het puberen, al wordt je wel al wat rustiger. Maar we hebben mazzel, je sloopt vrij weinig, bent vanaf de start zindelijk geweest en in het bos loop je maar af en toe weg ;)
Leah is een geweldige aanvulling en elke dag is het leuk. Ze  ziet er grappig uit met al haar vlekjes en daar krijgen we ook veel complimenten over. Ze is gek op mensen ze komt bij iedereen aan aai halen, Daarom ben je in het bos ook een graag geziene gast. Spelen met andere honden, springen in de sloot en achter een bal aanrennen zijn haar grootste hobby's. Met onze katten is ze helaas nooit echt maatjes geworden maar het gaat goed zo. Ze gaat doordeweeks mee naar kantoor en dat gaat hartstikke goed.

Het is een spannende stap om te zetten, een hond uit te kiezen die je nooit in het echt hebt gezien. Maar we hebben er geen seconde spijt van gehad. Als er ooit een maatje voor Leah bij komt kiezen we sowieso weer voor een hond via Ace charity.


Groetjes Nienke & Edwin




Geen opmerkingen:

Een reactie posten